1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Εργαστήρια

Image 1

 

Η ΑΤΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ",  ειναι ενας ολοκληρωμένος πολυχώρος υγείας, στελεχωμένο, εξοπλισμένο με οργανωμένα εργαστηρια ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ , ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ με Εξετάσεις Αξονικού Τομογράφου , και Εργαστηρια MRI - CT - U/S

Read More »

Ιατρεία

Image 1


Η "ΑΤΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ", ειναι ενας ολοκληρωμένος πολυχώρος υγείας, στελεχωμένο, εξοπλισμένο και οργανωμένο, με κορυφαίους και καταξιωμένους ιατρούς και οδοντιάτρους όλων των ειδικοτήτων, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις σύνθετες και πολύπλοκες απαιτήσεις της σημερινής εποχης.

Read More »

Αποκατάσταση Μυοσκελετικών - Νευρομυικών - Ορθοπεδικών - Αθλητικών Κακώσεων

Image 2

 

Ένα κάταγμα είναι ένα σπάσιμο του οστού ή του χόνδρου. Είναι συνήθως αποτέλεσμα τραύματος. Μπορεί, εντούτοις, να είναι αποτέλεσμα ασθένειας του οστού που οδηγεί στην αποδυνάμωσή του, όπως η οστεοπόρωση...

Read More »

Μικροβιολογικές Εξετάσεις

Image 3

 

Με τον όρο Μικροβιολογικές Εξετάσεις χαρακτηρίζονται οι ειδικές εξετάσεις που γίνονται στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο και αφορούν τα ούρα και το αίμα κυρίως....

Read More »

Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης P.M.R.

Image 4 Σήμερα με την εξέλιξη της ιατρικής στον χώρο μας , την ανάπτυξη της Ιατρικής Τεχνολογίας και πάλι πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για αυτό αναπτύξαμε τον ιδιόκτητο καινούργιο χώρο μας με καινοτομίες αξιόπιστες όπως και στο παρελθόν , προσιτές και εύκολα προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας οι οποίες συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινής σας ζωής.

Read More »

Θεραπείες Δοντιών

Image 5


Η "ΑΤΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ",  ειναι ενας ολοκληρωμένος πολυχώρος υγείας, στελεχωμένο, εξοπλισμένο με εξιδικευμενα ιατρεια και εργαστηρια οδοντιατρικης. Προσεγγίζουμε το θέμα "στοματική υγιεινή" σφαιρικά, προσπαθώντας να καλύψουμε ερωτήματα και απορίες που δημιουργούνται από τη φθορά και τα προβληματα που κάθε ηλικία αντιμετωπίζει.

Read More »

 • ΝΕΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ + ΝΕΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!!

  ΝΕΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ + ΝΕΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡ

 • Εργαστήρια

  Εργαστήρια

 • Ιατρεία

  Ιατρεία

 • Αποκατάσταση Μυοσκελετικών - Νευρομυικών - Ορθοπεδικών - Αθλητικών Κακώσεων

  Αποκατάσταση Μυοσκελετικών - Νευρομυι

 • Μικροβιολογικές Εξετάσεις

  Μικροβιολογικές Εξετάσεις

 • Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης P.M.R.

  Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης P.M.R.

 • Θεραπείες Δοντιών

  Θεραπείες Δοντιών

Previous
Επόμενο

Εργαστήρια


Μικροβιολογικό Εργαστήριο


Ακτινοδιαγνωστικό

DIAGNOSI_ATTIKA

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Το ακτινολογικό εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα τηλεχειριζόμενα ακτινολογικά μηχανήματα της εταιρίας SIEMENS. Η ποιότητα και οι ρυθμίσεις των μηχανημάτων αυτών διασφαλίζουν, ότι οι ακτινογραφίες θα γίνουν με τη μικρότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας. 

Εκτελούνται οι εξετάσεις:

 • απλές ακτινογραφίες
 • ειδικές λήψεις ακτινογραφιών ειδικοτήτων (ορθοπεδικές, ΩΡΛ, παιδιατρικές)

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο μαστογράφος είναι της εταιρείας GENERAL ELECTRIC Λειτουργεί με χαμηλή και ελεγχόμενη ακτινοβολία σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Χρησιμοποιούνται ειδικά φιλμ και κασέτες, τα οποία σε συνδυασμό με τα σύγχρονα και ειδικά εμφανιστήρια παρέχουν μαστογραφίες πραγματικά υψηλής διακριτικής ευκρίνειας. Ο μαστογράφος είναι εξοπλισμένος με εξαρτήματα τα οποία επιτρέπουν όλες τις ειδικές λήψεις, οι οποίες μπορεί να χρειαστούν στη συνέχεια μιας τυπικής εξέτασης μαστογραφίας, ώστε να αυξηθεί η διαγνωστική ακρίβεια (μεγεθύνσεις, εντοπιστικές λήψεις).

 

ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο ορθοπαντογράφος είναι τύπου GENERAL ELECTRIC, τελευταίας τεχνολογίας. Εκτελούνται πανοραμικές ακτινογραφίες των γνάθων, κεφαλομετρικές ακτινογραφίες και ειδικές λήψεις των κροταφογναθικών αρθρώσεων. 


TMHMA OΣTEOΠOPΩΣHΣ

Το τμήμα οστεοπόρωσης είναι εξοπλισμένο με οστεοπυκνομετρητές της αμερικανικής εταιρείας NORLAND. Η μέθοδος που εφαρμόζεται είναι η διεθνώς αναγνωρισμένη οστεοπυκνομέτρηση με απορρόφηση φωτονίων Χ διπλής ενέργειας. Υπάρχει δυνατότητα λήψης τιμών οστικής πυκνότητας από διάφορα σημεία του σώματος (ΟΜΣΣ, ισχία, ολόσωμη). Η δυνατότητα αρχειοθέτησης των εξετάσεων επιτρέπει τη μακροχρόνια παρακολούθηση των τιμών οστικής πυκνότητας των εξεταζόμενων με μεγάλη λεπτομέρεια.


US / CT / MRI

DIAGNOSI_ATTIKA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AΞONIKH TOMOΓPAΦIA

H αξονική τομογραφία (CT scan) είναι η ακτινολογική εξέταση που γίνεται στον αξονικό τομογράφο, μία ηλεκτρονική συσκευή η οποία χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ακτίνων X, έτσι ώστε να λαμβάνει εικόνες από εγκάρσιες τομές του σώματος. H αξονική τομογραφία μπορεί να απεικονίσει τον εγκέφαλο και άλλα τμήματα του σώματος, που δεν μπορούν να απεικονισθούν στις απλές ακτινολογικές εξετάσεις. O αξονικός τομογράφος μπορεί να διαγνώσει ασθένειες με βεβαιότητα και με μεγαλύτερη ακρίβεια συγκριτικά με άλλες απεικονιστικές μεθόδους. Οι πιο πολλές ασθένειες θεραπεύονται καλύτερα όταν διαγνωσθούν νωρίτερα, έτσι οι αξονικές τομογραφίες μπορούν, αν χρησιμοποιηθούν έγκαιρα, να σώσουν ζωές. 24MAΓNHTIKH TOMOΓPAΦIA
H μαγνητική τομογραφία (MRI) είναι μία μοναδική μέθοδος απεικόνισης, η οποία σε αντίθεση με την ακτινογραφία ή την αξονική τομογραφία δεν χρησιμοποιεί ιονίζουσα ακτινοβολία. Χρησιμοποιεί ραδιοκύματα και ισχυρά μαγνητικά πεδία, τα οποία με τη βοήθεια ισχυρών ηλεκτρονικών υπολογιστών παράγουν λεπτομερείς εικόνες του εσωτερικού του σώματος, με ιδιαίτερη έμφαση σε όργανα όπως ο εγκέφαλος, ο νωτιαίος μυελός, το μυοσκελετικό σύστημα και τα αγγεία.

Mερικά από τα πλεονεκτήματα της μαγνητικής τομογραφίας είναι:
Δεν χρησιμοποιεί ακτίνες X.
Δεν έχει παρενέργειες.
Aπεικονίζει με μοναδική λεπτομέρεια τα περισσότερα μέρη του σώματος και είναι 
η εξέταση επιλογής για το κεντρικό νευρικό και το μυοσκελετικό σύστημα.
Λαμβάνει τομές σε τρία επίπεδα κάθετα μεταξύ τους.

 

TMHMA EMBPYOMHTPIKHΣ IATPIKHΣ
Στο τμήμα αυτό εκτελούνται όλες οι εξετάσεις που έχουν ως σκοπό να αξιολογήσουν και να προστατεύσουν την υγεία τόσο της εγκύου γυναίκας, όσο και του εμβρύου.

Έτσι εκτελούνται όταν κρίνει απαραίτητο ο θεράπων ιατρός:
Έλεγχος αυχενικής διαφάνειας
Aνιχνευτικό διπλό test A΄ τριμήνου (PAPP A - B χοριακή)
Ανιχνευτικό πρόγραμμα γενετικών ανωμαλιών
Aνιχνευτικό τριπλό test B΄ τριμήνου (B χοριακή - οιστριόλη - A εμβρυϊκή πρωτεΐνη). 
Ανατομικός έλεγχος του εμβρύου (υπερηχογράφημα Β επιπέδου)
Βιοφυσικό προφίλ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ
Το τμήμα των υπερήχων καλύπτει όλο το φάσμα υπερηχογραφημάτων της σύγχρονης ιατρικής. Ιατροί εξειδικευμένοι στην υπερηχογραφία, ελέγχουν με ανώδυνο, ακίνδυνο και ασφαλή τρόπο την μορφολογία όλων των οργάνων του σώματος.

Τα υπερηχογραφήματα στο ATTICA γίνονται με σύγχρονα μηχανήματα υπερήχων της εταιρείας GENERAL ELECTRIC.  Οι διαγνωστικές υπερηχογραφικές εξετάσεις γίνονται με υψηλή διαγνωστική ακρίβεια και απεικονίζουν με απλό τρόπο σύνθετα διαγνωστικά προβλήματα. 

Στο τμήμα των υπερήχων εκτελούνται τα εξής υπερηχογραφήματα.
Έγχρωμα υπερηχογραφήματα αγγείων (TRIPLEX)
'Aνω και κάτω κοιλίας
Μαστών
Θυρεοειδούς και τραχήλου
Διορθικά προστάτη
Μαιευτικής και γυναικολογίας
Μαλακών μορίων
Οσχέου
Λοιπών οργάνων
Παιδικής ηλικίας (4 ετών και άνω)ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πόσο υγιείς είστε ?

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι?

 

 

 

 

 

 

  Αποτελέσματα

Who's Online

Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

<<ΕΥ Δ'ΕΧΕΙ ΝΟΣΕΟΝΤΩΝ ΜΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΕΙΝ. ΕΝΕΚΕΝ ΥΓΙΕΙΗΣ ΥΓΙΑΙΟΝΤΩΝ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΝ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΟΝΤΩΝ. ΕΝΕΚΕΝ ΕΥΣΧΗΜΟΣΥΝΗΣ.>>
<< Καλό είναι να φροντίζετε τους ασθενείς, ώστε να ξαναβρίσκουν την υγεία τους, αλλά να βοηθάτε και τους υγιείς να τη διατηρούν, γιατί η φροντίδα τους είναι πράξη ευπρέπειας.>>

Σύνδεση Μελών