ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

Κακώσεις οστικές, συνδεσμικές αρθρώσεων , διαστρέμματα
Ορθοπεδικές παθήσεις
Μετεγχειρητική αποκατάσταση μετά από μηνισκεκτομή- χειρουργική ανάταξη χιαστών. – Ενδυνάμωση εκπτωτικών μυικών ομάδων (BIODEX)

Σήμερα με την εξέλιξη της ιατρικής στον χώρο μας , την ανάπτυξη της Ιατρικής Τεχνολογίας και πάλι πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για αυτό αναπτύξαμε τον ιδιόκτητο καινούργιο χώρο μας με καινοτομίες αξιόπιστες όπως και στο παρελθόν , προσιτές και εύκολα προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας οι οποίες συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινής σας ζωής , που βρίσκετε στην οδό Δερβενακίων 30 - Παλλήνη (έξοδος Α15-Α16 Αττικής Οδού και Υ8 περιφερειακής Υμηττού).

Εικόνα επαφής
ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ --ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ - ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ - CLINICAL PILATES - ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ
Τηλέφωνο:
+30-2106034040
Φαξ:
+30-2106616750
Κινητό:
+30-2106034041
http://momentum-center.gr
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.
Βιογραφικό και άλλες πληροφορίες:

Το Μomentum Health center προσφέρει φροντίδα αποκατάστασης για όλο το φάσμα των μυοσκελετικών-νευρολογικών-ορθοπεδικών-ρευματολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων  που προκύπτουν από ασθένεια, τραυματισμό ή χειρουργική παρέμβαση. 

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης  ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε ασθενής επιτυγχάνει τη μέγιστη λειτουργική αποκατάσταση από την πάθηση του, τον τραυματισμό του ή την αναπηρία του.

Ο επιστημονικός διευθυντής κος Γεώργιος Παπαδημητρίου με εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο της αποκατάστασης είναι υπεύθυνος για την διάγνωση, την εκτίμηση της θεραπείας και την αποκατάστασης του ασθενούς.