Καλωσήρθατε στο Momentum Health Center.   https://momentum-center.gr/

Οταν μας επιλέγετε το  για το ταξίδι της αποκατάστασης σας, εισέρχεστε σε μία συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση που ξεκινά με την είσοδο σας και συνεχίζεται για μία ζωή. Ως ασθενής του Momentum  θα διαπιστώσετε πως ότι κάνουμε επικεντρώνεται στο να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και την αποτελεσματική αποκατάσταση σας. Μετά την είσοδο σας θα έχετε τακτική παρακολούθηση από τον επιστημονικό μας διευθυντή και την εξειδικευμένη ομάδα του που αποτελείται απο εκπαιδευμένους φυσιοθεραπευτές και γυμναστες που επικεντρώνονται σε ένα στόχο: την ανάπτυξη και την εκτέλεση ενός σχεδίου φροντίδας και αποκατάστασης που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το υψηλότερο επίπεδο ανεξαρτησίας.

Στο Momentum Health Center  έχοντας ως στόχο την διασφάλιση της υγείας των ασθενών μας, προσφέρουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα παρακολούθησης μετά την αποχώρηση τους από το κέντρο. Συγκεκριμένα παρέχουμε στους πελάτες μας ενα τακτικό follow up – παρακολούθηση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του ασθενούς για 3 μήνες.   

Επίσης το Momentum  προσφέρει ένα πακέτο ενδυνάμωσης και επανένταξης στην καθημερινότητα με την χρήση Clinical Pilates όπου ο ασθενής μετά το τέλος της αποκατάστασης του έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει με την παρακολούθηση και τις συμβουλές του επιστημονικού μας διευθυντή. 

Σήμερα με την εξέλιξη της ιατρικής στον χώρο μας , την ανάπτυξη της Ιατρικής Τεχνολογίας και πάλι πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας για αυτό αναπτύξαμε τον ιδιόκτητο καινούργιο χώρο μας με καινοτομίες αξιόπιστες όπως και στο παρελθόν , προσιτές και εύκολα προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας οι οποίες συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινής σας ζωής , που βρίσκετε στην οδό Δερβενακίων 30 - Παλλήνη (έξοδος Α15-Α16 Αττικής Οδού και Υ8 περιφερειακής Υμηττού).

Εικόνα επαφής
ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ --ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ - ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ - CLINICAL PILATES - ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ
Τηλέφωνο:
+30-2106034040
Φαξ:
+30-2106616750
Κινητό:
+30-2106034041
http://momentum-center.gr
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.
Βιογραφικό και άλλες πληροφορίες:

Το Μomentum Health center προσφέρει φροντίδα αποκατάστασης για όλο το φάσμα των μυοσκελετικών-νευρολογικών-ορθοπεδικών-ρευματολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων  που προκύπτουν από ασθένεια, τραυματισμό ή χειρουργική παρέμβαση. 

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης  ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε ασθενής επιτυγχάνει τη μέγιστη λειτουργική αποκατάσταση από την πάθηση του, τον τραυματισμό του ή την αναπηρία του.

Ο επιστημονικός διευθυντής κος Γεώργιος Παπαδημητρίου με εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο της αποκατάστασης είναι υπεύθυνος για την διάγνωση, την εκτίμηση της θεραπείας και την αποκατάστασης του ασθενούς.