Ο Ψηφιακός Πελματογράφος αποτελεί ένα σύστημα απεικόνισης της ανατομικής δομής των πελμάτων, προκειμένου να αναλύσει την κατανομή των πιέσεων στο πέλμα κατά τη στάση και τη βάδιση. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και αποτελείται από δύο φάσεις: τη στατική και τη δυναμική εξέταση. Συνδυάζοντας αυτές τις φάσεις, παρέχεται μια δυναμική ανάλυση της κατάστασης των ποδιών.

Ο Ψηφιακός Πελματογράφος είναι κατάλληλος για όλες τις ηλικίες και προσφέρει αναγνώριση, πρόληψη και διόρθωση προβλημάτων. Μερικές από τις καταστάσεις που μπορεί να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει περιλαμβάνουν: πλατυποδία, ραιβο-βλαισσοποδία, κοιλοποδία, ασθένειες των κάτω άκρων, αχίλλεια τενοντίτιδα, χονδροπάθεια επιγονατίδος, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, ισχιαλγία, οσφυαλγία, κύφωση και σκολίωση. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αθλητικές κακώσεις, διαστρέμματα, κάλους, ανισοσκελίες, μεταταρσιαλγία, νεύρωμα Morton, μετεγχειρητικές και μετατραυματικές φλεγμονές, πόνους κατά την εγκυμοσύνη και μετά από αυτήν, επαγγελματίες με καθημερινή ορθοστασία, πόνους τακουνιών και μυϊκή κούραση. Ο ψηφιακός πελματογράφος βοηθάει στην επίτευξη ισορροπίας των δυνάμεων που ασκούνται κατά το περπάτημα και μειώνει τη μυϊκή κόπωση.

Μετά την εξέταση μπορούμε να σας κατασκευάσουμε προσωπικά ορθοπεδικά πέλματα σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες σας και να τα παραδώσουμε εντός δύο ημερών.

Τα ορθοπεδικά πέλματα  μας βοηθούν ως εξής:

  • Δημιουργούν εξισορρόπηση των δυνάμεων που ασκούνται στο περπάτημα.
  • Προσφέρουν ελάττωση της μυϊκής κούρασης.
  • Μας απαλλάσσουν από πόνους στα κάτω άκρα, στα γόνατα και στην μέση.
  • Μας προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών που δεχόμαστε κατά την κίνηση.
Εικόνα επαφής
ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ --ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ - ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ - CLINICAL PILATES - ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ
Τηλέφωνο:
+30-2106034040
Φαξ:
+30-2106616750
Κινητό:
+30-2106034041
http://momentum-center.gr
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)
Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με (*) απαιτείται να είναι συμπληρωμένα.
Βιογραφικό και άλλες πληροφορίες:

Το Μomentum Health center προσφέρει φροντίδα αποκατάστασης για όλο το φάσμα των μυοσκελετικών-νευρολογικών-ορθοπεδικών-ρευματολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων  που προκύπτουν από ασθένεια, τραυματισμό ή χειρουργική παρέμβαση. 

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης  ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε ασθενής επιτυγχάνει τη μέγιστη λειτουργική αποκατάσταση από την πάθηση του, τον τραυματισμό του ή την αναπηρία του.

Ο επιστημονικός διευθυντής κος Γεώργιος Παπαδημητρίου με εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο της αποκατάστασης είναι υπεύθυνος για την διάγνωση, την εκτίμηση της θεραπείας και την αποκατάστασης του ασθενούς.