Πέρασαν οι μέρες του προγραμματισμού πολλαπλών ραντεβού για διάφορες εξετάσεις γονιμότητας.
Με την πρωτοποριακή μας προσέγγιση,  πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σε μια ενιαία, βολική συνεδρία. Η εκτενής εμπειρία του Κύριου Κώστα Παναγιωτίδη* θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία με εξατομικευμένη προσοχή.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού θα εκτελεστεί μία ενδελεχής ενδοκολπική υπερηχογραφικη μελέτη επιπέδου  3 (που αντιστοιχεί στο ανώτατο επίπεδο υπερηχογραφικής επάρκειας) συνδυάζοντας πολλαπλές και διαφορετικές απεικονιστικές μεθόδους όπως αγγειακή μελέτη, εξειδικευμένη τρισδιάστατη μελέτη, τραχηλική αξιολόγηση, ενδομητρίου, μυομητρίου - ωοθηκών αλλά και σαλπιγγική. Στη συνέχεια η εξέταση συνδυάζεται με υπερηχογραφική σαλπιγγογραφία χρησιμοποιώντας την τεχνική HYFOSY διασφαλίζοντας ότι δεν αφήνουμε κανένα πρόβλημα στον εντοπισμό τυχόν φραγμών στη σύλληψη. Η υπερσύγχρονη υπέρηχογραφική μηχανή που διαθέτει το κέντρο μπορεί να εκτελέσει και υπερηχογραφική τομογραφία. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει τμήμα της πυέλου -μήτρας -ωοθηκών να μην έχει διερευνηθεί λεπτομερέστατά.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης περιγράφετε στο ζευγάρι (με εξαιρετικά καθαρές εικόνες και με ακριβείς μετρήσεις) ό,τι έχει εντοπιστεί και ταυτόχρονα διασφαλίζεται η απουσία παθολογιών οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την πιθανότητα εγκυμοσύνης.


Εικόνα 1: Στο ιατρείο χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας  υστεροσκοπικό σύστημα για εξέταση στο γραφείο άνευ χρήσης αναισθησίας ( Telepack -Storz©)Στη συνέχεια αναλόγως με τα ευρήματα της υπερηχογραφικής εξέτασης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε Διαγνωστική Υστεροσκόπηση Γραφείου (office hysteroscopy).
Αυτή η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία χωρίς πόνο και ανάγκη αναισθησίας μας επιτρέπει να δούμε το εσωτερικό της μήτρας, εντοπίζοντας τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμποδίσουν την επιτυχή εμφύτευση και την εγκυμοσύνη.
Δίνεται και δυνατότητα μικροχειρουργικής βιοψίας ή θεραπείας, ιδιαίτερα για προβλήματα όπως συμφύσεις, μικρό πολύποδες τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς την ανάγκη εισαγωγής σε νοσοκομείο, γενικής αναισθησίας και ταλαιπωρίας της ασθενούς.

Το κέντρο διαθέτει τελειότητα μηχανήματα υστεροσκόπησης και οι εξετάσεις ολοκληρώνονται με ασφάλεια και υπό τις βέλτιστες απεικονιστικές συνθήκες.Στην συνεδρία και οι δύο σύντροφοι θα υποβληθούν σε εξατομικευμένες κλινικές γυναικολογικές και ανδρολογικές εξετάσεις, για να αξιολογηθούν όλοι οι πιθανοί παράγοντες υπογονιμότητας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνεται επίσης και η ερμηνεία των ορμονικών προφίλ και των αποτελεσμάτων σπερμογράμματος.

Διαβούλευση ειδικού για τους λόγους της υπογονιμότητας

Ο Κύριος Παναγιωτίδης θα συζητήσει τα ευρήματα όλων των εξετάσεων και θα δώσει εμπεριστατωμένα πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς λόγους πίσω από την υπογονιμότητα.  Όλες οι τυχών ερωτήσεις θα απαντηθούν και η συνεδρία θα έχει οργανωθεί με τον κατάλληλο χρόνο ώστε να επιτευχθεί αυτό. Μια άλλη μοναδικότητα της υπηρεσίας αυτής είναι ότι και οι δύο σύντροφοι παίρνουν μέρος στην διαδικασία διερεύνησης και συμμετέχουν σε αυτήν ενεργά, μειώνοντας  έτσι σημαντικά το στρες, τις φοβίες ή και τις ανησυχίες που πολύ πιθανώς να δημιουργούνται  σε περιπτώσεις πολλαπλών  ραντεβού και τμηματικών εξετάσεων.

Στο Υπερηχολογικό και Υστεροσκοπικό κέντρο του Κυρίου Παναγιωτίδη δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το όνειρό σας για κύηση. Η πρωτοποριακή μας διάγνωση γονιμότητας με ένα ραντεβού έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο, να ελαχιστοποιεί το άγχος και να παρέχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ταξίδι γονιμότητας σας.
Μια μοναδική ευκαιρία να συσχετιστούν όλες οι εξετάσεις άμεσα υπό τις βέλτιστες συνθήκες με τα τελειότερα μηχανήματα και με την μεταδοτικότητα του κυρίου Παναγιωτίδη να υπάρχουν τεκμηριωμένα πλάνα θεραπείας.
Επίσης αυτή  η υπηρεσία είναι πάρα πολύ ωφέλιμη σε νέα ζευγάρια ή γυναίκες που θα ηθελαν να τεκνοποιήσουν μελλοντικά υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν, ήδη ,μικρό προβλήματα γονιμότητας.
Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι παθολογίες να μην έχουν εντοπιστεί και διορθωθεί εγκαίρως και με τη πάροδο του χρόνου να δημιουργούν σημαντικές δυσκολίες τεκνοποίησης στα ζευγάρια.

Επομένως υπηρεσία αυτή έχει και προληπτικό ρόλο.

Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσουμε το ολοκληρωμένο ραντεβού σας για τη διάγνωση της γονιμότητας και να κάνουμε το πρώτο βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο ελπίδα και δυνατότητες!

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Αττικής Ιατρικής, Δερβενάκιων 30 και Υγείας, Παλλήνη 15351 , Αττική,  στο 210 666 8610 ή 201 666 5044, για επείγοντα θέματα στο κινητό 6907935375

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε για τυχών άλλες απορίες

Ιατρείο Κώστα Παναγιωτίδη MRCOG, MSc ,MD

https://www.facebook.com/cpanayotidis
https://www.attikiiatriki.gr/index.php/iatreia/panagiotidis
https://www.researchgate.net/profile/Costas-Panayotidis
https://youtube.com/@costaspanayotidis1563

Κώστας Ν. Παναγιωτίδης
Χειρούργος , Γυναικολόγος, Μαιευτήρας MRCOG, MSc, MD
Εξειδικευμένο ιατρείο σε γυναικολογικό υπέρηχο, υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση, διερεύνηση υπογονιμότητας και θεραπείες γονιμότητας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤOY ΙΑΤΡΟΥ   Κώστα Ν. Παναγιωτίδη

Επιμελητής Χειρουργός, Γυναικολόγος, Μαιευτήρας με εξειδίκευση στον γυναικολογικό υπέρηχο, υπογονιμότητα, την πρώιμη εγκυμοσύνη, στην λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση.