Το άρθρο αυτό έχει δημοσιευτει στο επετειακό περιοδικό Ορίζοντες Υγείας  υπό την αιγίδα του ιατρικού συλλόγου και της εταιρείας sk congres μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διοργανώνει ιατρικά συνέδρια  στην Ελλάδα. Το επετειακό αυτό τεύχος περιλαμβάνει τους πιο σημαντικούς γιατρούς και επιστήμονες στην ελλαδικό χώρο και είναι μεγάλη τιμή για μένα να με έχουν συμπεριλάβει , επίσης μπορείτε να το πάρετε δωρεάν από τα υποκαταστήματα versus travel σε όλη την ελλάδα. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτηση και για διευκρίνιση για αυτή τη μοναδική υπηρεσία. Με εκτίμηση Κώστας Παναγιωτίδης εξειδικευμένος υπερηχολόγος γυναικολόγος ενδοσκοπιστής χειρουργός μαιευτήρας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Αττικής Ιατρικής, Δερβενάκιων 30 και Υγείας, Παλλήνη 15351 , Αττική,  στο 210 666 8610 ή 201 666 5044, για επείγοντα θέματα στο κινητό 6907935375

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε για τυχών άλλες απορίες

Ιατρείο Κώστα Παναγιωτίδη MRCOG, MSc ,MD

https://www.facebook.com/cpanayotidis
https://www.attikiiatriki.gr/index.php/iatreia/panagiotidis
https://www.researchgate.net/profile/Costas-Panayotidis
https://youtube.com/@costaspanayotidis1563

Κώστας Ν. Παναγιωτίδης
Χειρούργος , Γυναικολόγος, Μαιευτήρας MRCOG, MSc, MD
Εξειδικευμένο ιατρείο σε γυναικολογικό υπέρηχο, υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση, διερεύνηση υπογονιμότητας και θεραπείες γονιμότητας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤOY ΙΑΤΡΟΥ   Κώστα Ν. Παναγιωτίδη

Επιμελητής Χειρουργός, Γυναικολόγος, Μαιευτήρας με εξειδίκευση στον γυναικολογικό υπέρηχο, υπογονιμότητα, την πρώιμη εγκυμοσύνη, στην λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση.